Best Western Fagersta Brukshotell

Veckans lunchmeny

Lunch på BEST WESTERN Fagersta Brukshotell

Varje dag dukar vi upp en rejält tilltagen buffélunch där ni kan välja mellan två varmrätter och ett vegetariskt alternativ. I priset ingår vårt stora, läckra salladsbord, hembakt bröd, måltidsdryck samt kaffe & kaka. 

Pris: 94:-

Lunchkuponger: 825:- för ett häfte med 10 kuponger.
Lunchlåda: 82:- 

Lunchmeny v.38

Måndag

  • Isterband med dill stuvad potatis (L)
  • Kräftgratinerad fiskfilé med pommes duchesse (G,L)
  • Broccoligratängmed crème fraiche, tomat och ost (G)

Tisdag

  • Rimmat stekt sidfläsk med brunabönor och löksås (G,L)
  • Citronkyckling serveras med Raita (G)
  • Bön- och grönsaksgryta serveras med ris (G,L)

Onsdag

  • Kålpudding med gräddsås och lingon (G,L)
  • Stekt strömming med mos och skirat smör (L)
  • Vegetarisk bondomelett med fetaost (G)

Torsdag

  • Tunnpannkakor med sylt och grädde
  • Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos (G,L)
  • Pasta bolognese med riven ost
  • Potatis och purjolökssoppa (G,L)

Fredag

  • Piccata med tomatsås och ris
  • Ugnsbakad laxfilé med grönsaker och vitvinssås (G,L)
  • Vegetarisk pytt i panna (G,L)
  • Efterrätt: Smulpaj med krusbär och blåbär samt vaniljsås

Dessutom

Varje dag serveras även en stor salladsbuffé

Med reservation för eventuella ändringar.

G=Glutenfritt  L=Laktosfritt

Affärslunch v.38

Välkommen att boka Er affärslunch hos oss! Vi reserverar ett bord i vår matsal och serverar en vällagad meny som inkluderar varmrätt, sallad, Loka/lättöl samt kaffe/te och dessert.

Affärslunchmeny v.38
Pocherad torskrygg med sparris och löjrom.

Pris: 165:-

Boka på telefon: 0223-170 60

Brukslådan v.38

Måndag: Kräftgratinerad fiskfilé med pommes duchesse (G,L)
Tisdag: Citronkyckling serveras med Raita (G)
Onsdag: Kålpudding med gräddsås och lingon (G,L)
Torsdag: Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos (G,L)
Fredag: Piccata med tomatsås och ris

- Färdiga matlådor för 45 kr styck
- Beställes senast klockan 11.00 samma dag
eller dagen/dagarna innan
- Bäställningen görs på telefon: 0223-170 60 eller via mail: info@fagerstabrukshotell.se
- Lådorna levereras kalla
- Lådorna tål både att micra och att frysa in
- Nya rätter varje dag, måndag-fredag
- Hämtas på Fagersta Brukshotell mellan klockan 14-18, observera hämtningstiderna!
- Ni finner dagens "Brukslåda" under lunchguiden på Fagersta-Posten
- Gäller måndag-fredag mellan 12/2 till 16/6 2017

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse