Best Western Fagersta Brukshotell

Veckans lunchmeny

Lunch på BEST WESTERN Fagersta Brukshotell

Varje dag dukar vi upp en rejält tilltagen buffélunch där ni kan välja mellan två varmrätter och ett vegetariskt alternativ. I priset ingår vårt stora, läckra salladsbord, hembakt bröd, måltidsdryck samt kaffe & kaka. 

Pris: 99:-

Lunchkuponger: 840:- för ett häfte med 10 kuponger.
Lunchlåda: 84:- 

Lunchmeny v.22

Måndag

  • Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor (L)
  • Fransk fisk- och skaldjursgryta med basilikaaioli (G,L)
  • Zucchini med paprika och tomat (G)

Tisdag

  • Potatisbullar med bacon och lingon (L)
  • Klassisk Flygande Jakob (G)
  • Svamp- och chiligratinerad broccoli (G,L)

Onsdag

  • Vinspocherad torsk med räkor och pommes duchesse (G,L)
  • Kryddiga köttfärsbiffar med Rosépepparsås (G,L)
  • Omelett med sparris stuvning (G,L)

Torsdag

  • Pannkaka serveras med sylt och grädde
  • Slottsstek med gräddsås och gelé samt pressgurka (G,L)
  • Gräddstuvad levergryta med lingon (G,L)
  • Zucchinisoppa med timjan (G,L)

Fredag

  • Helstekt fläskfilé med cognacssås och potatishalvor (G,L)
  • Liten fajitabuffé med goda tillbehör (G,L)
  • Vitlöksgratinerad zucchini
  • Efterrätt: Kladdkaka med lättvispad grädde

Dessutom

Varje dag serveras även en stor salladsbuffé

Med reservation för eventuella ändringar.

G=Glutenfritt  L=Laktosfritt

Affärslunch v.22

Välkommen att boka Er affärslunch hos oss! Vi reserverar ett bord i vår matsal och serverar en vällagad meny som inkluderar varmrätt, sallad, Loka/lättöl samt kaffe/te och dessert.

Affärslunchmeny v.22
Hängmörad ryggbiff med sauterade grönsaker.

Pris: 165:-

Boka på telefon: 0223-170 60

Brukslådan v.22

Måndag: Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor (L)
Tisdag: Klassisk Flygande Jakob (G)

Onsdag: Kryddiga köttfärsbiffar med Rosépepparsås (G,L)

Torsdag:
 Gräddstuvad levergryta med lingon (G,L)
Fredag:
 Helstekt fläskfilé med cognacssås och potatishalvor (G,L)

- Färdiga matlådor för 45 kr styck

- Beställes senast klockan 11.00 samma dag eller dagen/dagarna innan
- Bäställningen görs på telefon: 0223-170 60 eller via mail: info@fagerstabrukshotell.se
- Lådorna levereras kalla
- Lådorna tål både att micra och att frysa in
- Nya rätter varje dag, måndag-fredag
- Hämtas på Fagersta Brukshotell mellan klockan 14-18, observera hämtningstiderna!
- Ni finner dagens "Brukslåda" under lunchguiden på Fagersta-Posten
- Gäller måndag-fredag 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse